Verslag De 'Warmste' judotraining met Franklin 2018 (foto's)

Vrijdag mochten we opnieuw genieten van een leuke gasttraining van FRANKLIN PEREIRA REYES, 5de DAN, trainer bij de topsportschool en houder van verschillende medailles (enkele Cubaanse kampioenschappen, winnaar van A-tornooi Cita di Roma en voormalig lid van de Cubaanse Nationale ploeg). Deze training werd ingericht met als thema de warmste week. Dit jaar haalden we geld op voor onze 'buren' van VZW Horizon. Deze organisatie biedt kansen via onderwijs. Een goede opleiding vormt voor iedereen nog altijd de beste garantie op een kansrijk leven. Daarom helpen en motiveren zij kinderen en jongeren bij het doorlopen van hun schoolcarrière wanneer er thuis onvoldoende ondersteuning kan gegeven worden. Zij bieden ook kansen via vrije tijd. Leren doe je niet alleen op school… ook door te spelen met je vriendjes, broertjes, zussen of ouders leer je een pak bij. Daarom hechten zij binnen Horizon enorm veel waarde aan spel en bieden ze jaarlijks een aantal betaalbare uitstappen aan. Vrije tijd is geen luxe, maar een kans om je te ontwikkelen.

Naast een goede gasttraining hebben we ook hulp gekregen van de T-club. Zij hebben immers verse pizza's gemaakt en deze winst ging volledig naar ons goede doel. Waarvoor onze welgesmaakte dank!

Daarom iedereen bedankt die op deze avond langskwam, om te trainen, om pizza te eten, om eentje te drinken: om gewoon gezellig samen te zijn. Dit heeft 425 euro opgebracht voor VZW horizon.

tornooi Kemzeke (foto's)

Op zaterdag 6 oktober namen onze judoka's deel aan het tornooi in de nieuwe sporthal van Kemzeke. Dankzij de goede inzet van iedereen behaalde de club een beker voor de 3de plaats in het ploegenklassement. Een dikke proficiat aan iedereen.

Verslag Provinciaal Kampioenschap jeugd (foto's)

Op zaterdag 2 februari was er het PK jeugd in Aalter. Tot onze grote vreugde kwamen er 10 Lokerse atleten en ontelbare supporters. Onze atleten toonden een heel goede inzet en 100% goesting om ervoor te gaan. Iedereen heeft gevoeld wat hun werkpuntjes zijn om er op de trainingen er weer vollenbak tegen te gaan. En als klap op de vuurpijl zenden we ook nog eens 2 atleten naar het Vlaams Kampioenschap. Proficiat aan allen!

Minipot van Olen 2018

Borre, Jordi en Katja hebben de clubkleuren verdedigd in Olen met wisselend succes, maar hebben daar vooral iets geleerd door met andere judoka's in contact te komen. Borre heeft nog veel werk aan zijn seoi nage, maar heeft door zijn goed grondwerk een eerste plaats gehaald. Jordi wacht nog te veel af en stuurt dan nog de counter in de verkeerde richting, maar toont heel veel inzet en vooral goede inzet. Doe zo voort. Vooral voor Katja was het een leerschool omdat ze in een poule zat o.a. met een Waalse en een Nederlandse. Zeker door de verbetering van haar positie ten opzichte van de tegenstandster is ze gegroeid in het tornooi met uiteindelijk winst in de laatste kamp en een mooie derde plaats.

Proficiat aan allen en heel veel dank aan onze coach Sander.

Kuisdag 2018 (foto's)

Op zaterdag 18 augustus kwamen er heel wat helpende handen (een record aantal) naar de dojo om alles eens een grondige kuisbeurt te geven. Aan iedereen die geholpen heeft: DANK U! Het resultaat mag er gezien worden

Verslag Krekeltornooi 2019 (foto's)

 krekeltornooi 005