Verslag U15/U18/U21 Regionaal Kampioenschap 2018 (foto's)

Op zaterdag 10 februari mocht Felix naar het Regionaal Jeugdkampioenschap te Tielt.

Na een gedegen opwarming was Felix gereed voor zijn 1° kamp op het Vlaams Kampioenschap 2018. Hij kon direct zijn kumi kata opleggen en controleren, wat resulteerde in een mooie heupworp en ippon. Het eerste doel was bereikt: shiai kaart aanvullen! Zijn tweede kamps was een ander paar mouwen: hij verloor tegen de latere kampioen (finale van 10 sec), maar niet zonder een goede prestatie op de mat te tonen. Als halve finalist mocht hij nog 1 kamp afleggen: voor 3° plaats met bijhorend ticket voor Belgisch!! Hij start schitterend, met opnieuw goede controle en weer die heupworp. Hij vergeeet echter mee te draaien tot op de grond (naar houdgreep), waardoor er geen score is. Hij doet verder op zijn elan: een 3° plaats zit er echt wel in. Maar het noodlot slaat toe als hij een koekje van eigen deeg krijgt. Na een halve heupworp wordt hij gecouterd met ura-nage-achtige beweging: Weg de droom, maar toch een schitterende prestatie. PROFICIAT FELIX! 

Verslag U11/U13 tornooi Aalst 2018 (foto's)

Op zondag 21 januari trokken enkele Lokerse judoka's naar Aalst om onze clubkleuren te verdedigen. 

Verslag Interclub dag 2 (foto's)

't is herfst, en dat merken we aan de vallende bladeren, het miezerige weer en... alweer de interclub die lonkt! Deze morgen mochten we allemaal uitslapen (niet waar, Ben?) en 's middags naar de Topsporthal te Gent vertrekken. Onze mascotte en al de supporters waren alleszins op dreef want de eerste match hebben we gewonnen ... 

CallantCup Dag2 103

Verslag Interclub dag 1 (foto's)

't is herfst, en dat merken we aan de vallende bladeren, het miezerige weer en... alweer de interclub die lonkt! Deze morgen om 8u15 aan den dojo. en we vertrokken met z'n allen naar Zwevezele. 

uitslagdag1

Verslag de warmste judotraining met gasttrainer Franklin vrijdag 15 december 2017 (foto's)

Voor deze training met Franklin kwamen ook enkele judoka's van andere clubs langs. Vermits ik ziek was ziek geen verslag maar enkele personen hebben me op de hoogte gehouden door me wat foto's de zenden.
We haalden in totaal 403 euro op voor de warmste week.

Verslag City trail Lokeren zaterdag 9 december 2017 (foto's)

Als opwarming voor onze 'warmste judotraining' met Franklin op vrijdag 15 december, liep de City Trail van Lokeren door onze judozaal. We hebben dan ook voor de lopers volop gesupporterd. En om hen wat afleiding te geven was er ook een judotraining. Waarvan de judoka's die aanwezig waren wel kunnen zeggen dat dit een zeer geslaagde, speelse, kerstige judotraining was.