Verslag Interclub dag 2 (foto's)

't is herfst, en dat merken we aan de vallende bladeren, het miezerige weer en... alweer de interclub die lonkt! Deze morgen mochten we allemaal uitslapen (niet waar, Ben?) en 's middags naar de Topsporthal te Gent vertrekken. Onze mascotte en al de supporters waren alleszins op dreef want de eerste match hebben we gewonnen ... 

CallantCup Dag2 103

Verslag Interclub dag 1 (foto's)

't is herfst, en dat merken we aan de vallende bladeren, het miezerige weer en... alweer de interclub die lonkt! Deze morgen om 8u15 aan den dojo. en we vertrokken met z'n allen naar Zwevezele. 

uitslagdag1

Verslag City trail Lokeren zaterdag 9 december 2017 (foto's)

Als opwarming voor onze 'warmste judotraining' met Franklin op vrijdag 15 december, liep de City Trail van Lokeren door onze judozaal. We hebben dan ook voor de lopers volop gesupporterd. En om hen wat afleiding te geven was er ook een judotraining. Waarvan de judoka's die aanwezig waren wel kunnen zeggen dat dit een zeer geslaagde, speelse, kerstige judotraining was.  

Verslag 17e Krekeltornooi 2017 (foto's)

Ons jaarlijks Krekeltornooi met open training vooraf, was weeral een groot succes. Op vrijdagavond waren onze gemotiveerde vrijwilligers al goed aan het werk om de matten te leggen, de ijskasten te vullen en de nodige voorbereidingen te doen. Zaterdagmorgen om 9u. kwamen de eerste judoka's al aan en om 10u. stond er 50 man op de tatami voor de open training , geleid door Jonny Peeters, wat alweer veel bijval had. Na de lunchpauze werden de poules voorgelegd aan de coaches en mits de nodige aanpassingen konden de wedstrijden beginnen. Met 63 deelnemers uit gans het Vlaamse land, zowel van Leopoldsburg als van Brugge, kwamen ze afgezakt naar Lokeren. De wedstrijden verliepen vlot, zodat de judoka's zich eens goed konden uitleven met voor sommigen toch de nodige stress. Na afloop kwam Jerome Van Doorslaer de medailles uitdelen en kon iedereen fier en voldaan huiswaarts keren. Het was een gezellige , aangename namiddag voor alle aanwezigen. Dit kan alleen verwezenlijkt worden als je een goede teamspirit hebt . Bedankt alle medewerkers voor dit 17de G-judofeest. Op naar de 20.Volgend jaar vindt het Krekeltornooi plaats op 8 december.

Yvonne -- -- ->krekeltornooi2017

In de namiddag werden de wedstrijden georganisseerd onder het motto: 'Elke deelnemer is een winnaar'. Waarvan de foto's getuigen ....

Tornooi van Ooigem (foto's)

 ooigem

Aan alle judoka's en coaches een dikke proficiat. Voor jullie inzet, voor de mooie groei, voor het luid supporteren. Het was een eer om jullie aan het werk te zien.

Tornooi van Kemzeke (foto's)

kemzeke 2017

Op Zondag 08/10/2017 zijn we met z’n allen naar het toernooi te Kemzeke gegaan. Wat voordien een droom was, is vandaag ook werkelijkheid geworden. We hebben aan dit toernooi deelgenomen met maar liefst 12 judoka’s. dit is op zich al een mooie prestatie. Er is wel nog plaats voor nog meel deelnemers.
Zowel in de voormiddag (U11) als namiddag (U13) was er aan inzet niets tekort. Alle Lokerse deelnemers hebben goed gevochten een een mooie prestatie neergezet.
Zo heeft judoclub Lokeren

  • een gouden medaille voor: Katja en Elise
  • een zilveren medaille voor: Sam, Borre, Raditya en Louise
  • een bronzen medaille voor: Jordy, Sarah, Arnor, Insen, Paco en Matteo