JCLokerenklein1
Nieuwsbrief

augustus 2020


Herstart judotrainingen! Update opstart september

Eindelijk is het weer zover. Judoclub Lokeren start in september weer met trainen. We hopen alvast dat iedereen met veel zin en een goede gezondheid kan terug komen om alweer een sportief jaar in te zetten.

Weliswaar zal de training aangepast worden naar aanleiding van de COVID-19 maatregelen (op basis van de richtlijnen van de Vlaamse Judofederatie). Omdat onze matten tussen elke training gepoetst moeten worden is het uurrooster een beetje aangepast.

 Woensdag  Vrijdag   Zaterdag
 U9 (6 jaar - 8 jaar) vanaf 3de kleuterklas 17u-17u50   U9  17u-17u50 

G-Judo

De Buitenbeentjes

10u-11u30

mondmasker

U11   (9 jaar - 11 jaar)

 18u - 18u50

 mondmasker

 U11 

  18u - 18u50

mondmasker

 U15   (12 jaar - 14 jaar)

19u-20u 

mondmasker

 U15

 19u-20u 

mondmasker

 U18+   (15 jaar - ... )

20u30-21u30 

mondmasker

 U18+

 20u30-21u30 

mondmasker

De kleedkamers zijn om veiligheidsredenen niet toegankelijk en ook het toilet kan daarom niet gebruikt worden tijdens de trainingen. Vergeet daarom niet op voorhand naar het toilet te gaan. Kom ook enkel naar de judo als je zelf niet ziek bent.

Aan de ouders willen wij vragen om uw kind af te zetten (liefs aan de deur) en zeker niet in de gangen te blijven om te kijken. De ingang is via voordeur, de uitgang via de fietsenberging. Gelieve uw judoka zo kort mogelijk bij het begin- en einde van de trainingen af te zetten / af te halen (5 minuten voor de training, 5 minuten na de training). Wanneer u het gebouw binnenkomt: gelieve mondmasker aan te doen.

Als er nog vragen zijn kan je deze gerust stellen aan de trainer of aan de leden van het bestuur. Voor specifieke vragen omtrent training en COVID-19 kan je ook de COVID-19- Coördinator van de club contacteren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0495 62 40 99.

Tenslotte willen we vragen om een klein briefje mee te nemen naar de judo met daarop de contactgegevens (naam judoka - telefoon/GSM en e-mail adres ouders) zodat wij snel contact kunnen opnemen in geval van nood en bij een mogelijke Corona besmetting. Deelnemen aan een judotraining houdt een toestemming in dat gegevens (enkel deze die absoluut nodig zijn) kunnen gedeeld worden in het kader van COVID-19 contactopsporing.

 

Bijkomende specifieke opmerkingen COVID-19:

  • Elke judoka mag slechts in één club training
  • Indien judoka met hoog risico, … => niet komen trainen aub !
  • Indien je merkt dat je besmet bent (binnen 14 dagen na deelname training => doorgeven aan COVID-19-contactpersoon club: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De nodige acties zullen genomen worden mbt COVID-19.
  • +12 jaar: neem zeker een mondmasker mee !
  • We reiningen onze handen voor- en na de training

 

! Opgelet, wanneer je je niet goed voelt, ziek bent of koorts hebt kom je niet naar de training !

 

In functie van de evolutie van COVID-19 of nieuwe (overheids-) maatregelen kan bovenstaande regeling uiteraard aangepast worden. We zullen hierover communiceren via een nieuwsbrief en/of onze FACEBOOK pagina en / of via onze website www.jclokeren.be

 

Uitschrijven

Nog veel judoplezier!

 

Judoclub Lokeren
Kazernestraat 95
9160 Lokeren
www.jclokeren.be
volg ons via facebook

 vjflogo                               Parantee Psylos logo

lokeren is fel naturel            Logo OVL BL 3Q             sportvlaanderenleeuw